Eikely kan tilby flotte lokaler for kurs og konferanser. Vi har et stort lokale med plass til ca 100 personer, samt et mindre lokale med plass til ca 40 personer. Begge lokalene er utstyrt med moderne teknisk utstyr. Dersom dere har behov for helt spesielle løsninger må dere ta kontakt senest en uke før kurset. Alle lokalene i hovedbygget har tilgang til trådløst nettverk, og vi har stor gratis parkeringsplass.

Hvorfor ikke gjennomføre to (eller flere)-dagers konferanse / kurs her på Eikely? Vi kan tilby full pensjon om ønskelig, og overnatting i rom i samme bygning. Vi har rom i forskjellige standarder og priskategorier, ta kontakt for pristilbud!

Har dere eget kurslokale? Hvorfor ikke bestille mat fra Eikely, for eksempel vårt nydelige Tapasmåltid? Vi kan tilby en rikholdig og velsmakende cateringmeny, og kan levere maten på døra om ønskelig. Ta kontakt for pristilbud!

Priser 2018

Standard kurspakke, dagtid kr. 225,- (minimum 15 deltakere). 

Standard kurspakke, kveldstid kr. 275,- (minimum 15 deltakere). 

Dette inkluderer:

Kaffe/te og isvann

Varm lunsj m/dessert

Tillegg for rundstykker ved ankomst kr. 40,-

Tillegg for frukt på ettermiddagen kr. 30,-

Tillegg for kake på ettermiddagen kr. 35,-

Leie av kun lokaler

Leie av lokaler inkl. kaffe på dagtid (08.00-16.00):

Gruppe 15 – 40 personer: kr. 2.000,-

For større grupper: Be om tilbud!

Leie av lokaler inkl. kaffe på kveldstid kr. 2.500,- (15 – 40 pers).

Generelle betingelser for kurs

Endelig antall må bekreftes senest tre dager før kurset. Ved avbestilling senere enn 7 dager før kursstart belastes dere for 15 betalende kursgjester. Dersom antall kursgjester blir nedjustert til under 15 personer, må en prisøkning påregnes.

BOOK NÅ
Designed by Horn Digital Media 2018